3rd AGM | Biochar Malaysia Association

Tuan/Puan,

JEMPUTAN MENYERTAI AHLI BMA DAN MENGHADIRI AKTIVITI SEMPENA MESYUARAT AGUNG TAHUNAN BMA KALI KETIGA

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Biochar Malaysia Association is an associations aims to encourage the development of biochar in Malaysia, improvement of biochar production and utilisation in agriculture and industrial sector, to promote the awareness of biochar as carbon sequester to the interested group and to become a platform for the exchange of ideas and information in promoting and developing biochar in Malaysia and its international network with other biochar association.

2. Dimaklumkan bahawa Mesyuarat Agung Tahunan BMA Kali Ketiga akan diadakan seperti berikut:

Tarikh : 16 Mei 2017
Masa : 10 pagi
Tempat : Dewan Pertanian, Fakulti Pertanian, UPM

3. Agenda mesyuarat AGM 3 termasuk:

  • Ucapan aluan presiden BMA
  • Lantikan pengerusi mesyuarat
  • Pembentangan dan pengesahan minit mesyuarat AGM 2
  • Laporan aktiviti AJK 2016/17
  • Usul dan cadangan
  • Bersurai

4. Terlebih dahulu, Tuan/Puan dijemput menghadiri satu ‘Pre-AGM field activities’ pada jam 8.00 pagi hari yang sama di Unit Organik, Ladang 16, Fakulti Pertanian, UPM. Ini diikuti dengan ‘Pre-AGM talk’ dari MPOB bertemakan “Biochar: Progress, Challenges And Moving Forward” di dewan Pertanian.

5. Pihak BMA amat mengalukan kehadiran Tuan/Puan untuk walk in dan mendaftar sebagai ahli BMA dan turut hadir pada Mesyuarat Agung Tahunan BMA kali Ketiga ini. Borang keahlian turut terlampir. Mohon RSVP ke j_noraini@upm.edu.my atau biocharmalaysia@gmail.com. Sebarang cadangan dan usul bolehlah dimajukan segera ke emel setiausaha j_noraini@upm.edu.my atau biocharmalaysia@gmail.com.

6. Semoga dengan kehadiran Tuan/Puan akan menjayakan Mesyuarat Agung Tahunan BMA kali Ketiga dan ‘Pre-AGM field activities‘ dan ‘Pre-AGM talk dari MPOB bertemakan “Biochar: Progress, Challenges And Moving Forward’ ini.

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dr. Noraini Md Jaafar
j_noraini@upm.edu.my
Setiausaha
Persatuan Biochar Malaysia (BMA) Sesi 2016/2017.

Registration Form